Kako izvesti astralnu projekciju?

kako izvesti astralnu projekciju

Astralna projekcija je svjesno svojevoljno napuštanje fizičkog tijela.Astralnim (suptilnim) tijelom posjećujemo više sfere postojanja.

Astralna projekcija je svjesno svojevoljno napuštanje fizičkog tijela.Astralnim (suptilnim) tijelom posjećujemo više sfere postojanja.

To ne znači da su te sfere više ili niže u prostoru (prostornoj dimenziji) nego vibriraju frekvencijama kojih trenutačnom razinom svijesti niste u stanju pojmiti (uzmite u obzir da je materija zgusnuti oblik energije koja u polju frekvencija vibrira najsporije).

Rad na postizanju astralne projekcije nemojte shvatiti kao obvezu, shvatite to kao igru u kojoj svaki uspjeh ili neuspjeh zainteresirano promatrate.

Prije odlaska na spavanje probava u želucu mora biti završena, nemojte večerati pa netom otići na spavanje (na taj način jako teško možete napredovati). Najbolje bi bilo obaviti neku od tehnika relaksacije pa leći u krevet. Idealan položaj za ostvarenje astralne projekcije je ležeći na leđima, ali i ostali položaji mogu poslužiti kao odskočna daska za putovanje po astralu.

Ono što trebate učiniti je sljedeće: ostaviti tijelo i um da spavaju, a vaša svijest neka ostane budna.

Ukoliko ste preumorni teško ćete postići astralnu projekciju jer će vaša svijest utonuti u svijet snova (lucidnost, odnosno svjesnost da sanjate u vašim snovima je veliki korak naprijed). Ono što će vam se dešavati kad budete pokušavali održati svjesnost dok šaljete tijelo i um na odmor će vam uvelike otežavati projekciju, ali upornošću pokušajte to ignorirati, jer bez toga nećete uspjeti.

Um će vam servirati slike onoga što ste radili tokom dana, slike onoga čime ste zaokupljeni, ignorirajte to i samo promatrajte. Može se javiti nesnosna svrbež (pogotovo u području lica i vrata) i strahovita žeđ, ali ukoliko se prenete iz mirovanja vaš pokušaj je gotovo sigurno propao.

Nakon što um i tijelo zaspu, a vaša svijest ostane budna odjednom ćete zapaziti da vidite sve oko sebe iako su vam oči zatvorene. U tom trenu trebate ignorirati strah o nepoznatom i što prije s astralnim tijelom maknuti se što dalje od fizičkog jer naš ego ima tendenciju da naše astralno tijelo povuče nazad u fizičko tijelo. Kad ste se jednom odvojili, postigli ste astralnu projekciju i uživajte u istraživanju novih dimenzija.

POPULARNO

To Top